Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer


Vertikalmarkiser – Elegant och effektivt solskydd

Vertikalmarkiser, även kända som screenmarkiser, erbjuder en sofistikerad och modern lösning för att hantera solljus, insyn och krävande väderförhållanden. Deras största fördel är att de effektivt kan stänga ute solens strålar utan att kompromissa med den fantastiska utsikten.

Dessa markiser är designade för att vara hållbara och användarvänliga, vilket gör det möjligt för dig att justera dem efter dina specifika behov. Oavsett om du vill reglera ljusinsläppet eller skydda din integritet, erbjuder vertikalmarkiser en optimal lösning med både stil och funktion.

Till skillnad från traditionella markiser som ofta ger fullständig skugga, erbjuder vertikalmarkisernas unika design ett filtrerat ljusinsläpp som bevarar en klar sikt ut genom fönstret.

Anpassade efter dina behov och önskemål

Tjörnbrons Hantverks vertikalmarkiser finns i ett brett utbud av färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en modell som speglar din personliga stil och byggnadens utseende. Oavsett om du föredrar subtila färger som harmoniserar med fasaden eller söker en stark accentfärg för att skapa kontrast, har vi en produkt som uppfyller dina designönskemål.

Med olika grader av transparens kan du justera balansen mellan ljusinsläpp och insyn. Våra alternativ låter dig effektivt stänga ute både solljus och insyn samtidigt som du kan njuta av utsikten.

Alla våra vertikalmarkiser är tillverkade av material av högsta kvalitet och framställda med avancerade vävtekniker för att erbjuda skydd mot solen utan att helt eliminera dagsljuset. Om du vill se och känna på våra produkter innan du köper, är du varmt välkommen till vårt showroom på Tjörn.

Vi på Tjörnbrons Hantverk guidar dig genom hela processen för att säkerställa att du hittar en vertikalmarkis som är perfekt anpassad efter just dina behov.

Varför välja vertikalmarkis?

Vertikalmarkiser är särskilt lämpliga för byggnader med stora fönster. I sådana byggnader, vare sig det är en imponerande villa eller en kommersiell fastighet, kan traditionella markiser vara för påträngande.

Genom att diskret säkra solskyddet för hela byggnaden utan utskjutande detaljer på fasaden, kan vertikalmarkiser vara ett mer estetiskt tilltalande val. Dessutom behåller du utsikten och känslan av rymd i rummen utan att störas av starkt solljus.

Eftersom markisen följer byggnadens linjer finns det också möjlighet att montera dessa på fönster med annan lutning än 90 grader. Detta gör vertikalmarkiser till en flexibel lösning som kombinerar estetik och funktion på ett utmärkt sätt.

Zipscreen för extra skydd

I vissa miljöer och byggnader kan det vara nödvändigt med en markis som ger extra tätt skydd, särskilt i blåsiga områden. I dessa fall kan vertikalmarkiser med zipscreen-teknik vara ett klokt val.

Denna teknik innebär att tygets kanter ”zippas” fast längs sidoguiderna, vilket skapar en stabil och tät markis som inte fladdrar i vinden. Detta system erbjuder inte bara överlägset skydd mot väder och vind utan också en stilren design som kompletterar modern arkitektur.

Läs mer om våra zipscreens

Snabb leverans och trygg installation

På Tjörnbrons Hantverk erbjuder vi inte bara skräddarsydda solskyddslösningar av högsta kvalitet, utan också snabb leverans och professionell installation. Våra erfarna montörer ser till att din vertikalmarkis installeras korrekt och säkert, vilket garanterar en smidig installation och långvarig användning.

begär offert nu

Begär offert eller ställ en fråga

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Rekommmenderade maxmått för vertikalmarkiser

Breddfrån 0.8 - 5 m
Kan serikopplasupp till 6 m

Kontakta oss för monteringsanvisningar för dessa produkter


Produktblad Screenmarkiser & Vertikalmarkiser

Fråga oss om vertikalmarkiser

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Begär offert eller ställ en fråga om screenmarkiser / vertikalmarkiser

Fyll i formuläret nedan och tryck på ”skicka” så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Fråga oss om Screenmarkis / Vertikalmarkis

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@www.tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.