Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer


Zipscreen – för ett komplett skydd

Markiser kommer i många varianter och designer, från traditionella modeller som sticker ut från fasaden till vertikalmarkiser som följer byggnadens linjer. En avancerad innovation inom solskydd är zip screens, som kombinerar hög effektivitet och stilren design.

Zipscreens är utformade med en screenväv vars sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil. Denna mekanism håller väven stramt på plats längs kanterna och skapar en tät barriär som effektivt blockerar solstrålar och insyn utan att förstöra utsikten.

Genom att använda zip screens undviker ni kondens på utsidan av era fönster, vilket också fungerar som ett extra isolerande skikt under den kalla delen av året. Detta medför en energieffektiv lösning för ditt hem.

Denna teknik eliminerar ljusläckage som finns hos vanliga vertikalmarkiser tack vare sin täta tätning mot fönsterkarmen. Zip screens är lämpliga för både hem och kommersiella fastigheter och kombinerar ett elegant utseende med exceptionellt sol- och insynsskydd, vilket gör dem till ett klokt val för många.

Fördelar med zipscreenmarkis

Zip screens erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella vertikalmarkiser:

Exceptionellt vindmotstånd: Konstruktionen gör att zip screens är idealiska för vindutsatta områden. De klarar vindstyrkor upp till 27 m/s, vilket gör dem till en utmärkt lösning där vanliga markiser kanske inte håller måttet.

Användning året runt: Den robusta konstruktionen gör att de kan användas året runt och ger konstant skydd mot väder och vind.

Förbättrat skydd mot sol och insyn: Genom att eliminera ljusläckage får du ett förbättrat skydd mot både sol och insyn med zip screen-teknik.

Modern design för moderna byggnader

Zip screens erbjuder praktiska fördelar och är designade för att komplettera modern arkitektur. Deras smala profil och minimala platsbehov gör dem till ett estetiskt tilltalande val för alla byggnader. Tack vare vävens tekniska egenskaper kan du behålla utsikten medan du skyddar mot solen.

Produkten finns i olika varianter och färger, vilket ger stora möjligheter att anpassa utseendet efter dina önskemål och byggnadens estetik. Speciallackering i valfri RAL-färg kan också beställas för att matcha dina fönster eller fasad.

Skräddarsydd service och expertis

På Tjörnbrons Hantverk erbjuder vi personlig service och rådgivning till varje kund. Våra experter hjälper dig genom hela processen för att säkerställa att du får ett solskydd som möter dina höga förväntningar. Vid val av annan höjd än de som finns i listan, välj närmsta höjd avrundat uppåt.

Boka en konsultation hos oss

Om du letar efter zip screens för ditt hem eller företag, besök Tjörnbrons Hantverk. Vi hjälper dig att utforska våra många alternativ och hitta en lösning som både uppfyller dina funktionella behov och kompletterar din estetiska vision. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation eller för mer information om vårt sortiment. Vi är här för att göra dina utomhusområden bekvämare och mer stilfulla.

begär offert nu

Begär offert eller ställ en fråga

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Fråga oss om Zipscreen

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.