Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer

Boka ditt solskydd i tid

Visst kommer solen ofta som en överraskning. När det gäller solskydd lönar det sig att vara ute i god tid för att hitta exakt det du vill ha.

Fritt hembesök

Just nu lönar det sig lite extra att vara ute i god tid. Vi bjuder på ett kostnadsfritt besök, där vi hjälper dig att hitta den rätta lösningen för ditt hem.

Få hjälp att hitta solskyddet för din uteplats eller innemiljö. Vi tar reda på exakt vad du behöver, mäter och ger ett konkret förslag. Helt utan några förpliktelser.

Boka nu!

Markiser, gardiner och persienner

Vi älskar solen i lagom mängd. Oavsett om du vill finna skuggan på uteplatsen eller är ute efter det rätta kvällsljuset i tv-rummet så finns vi för dig.

På Tjörnbrons hantverk har vi hjälpt nöjda västkustbor med solskydd i närmare 40 års tid. När det gäller allt från mätning och montering, till service och reparationer. Dessutom arbetar vi så klart med alla de bästa leverantörerna: Riviera, Stobag, Sandatex, Brustor, Dickson och Somfy mm.

Ja, jag vill ha ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret nedan och tryck på ”skicka” så återkommer vi så snart som möjligt.

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.