Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer

Kommun

Vi arbetar med solskyddslösningar för många olika verksamheter inom kommunen, såsom socialkontor, äldreboenden, skolor och förskolor.

Begär offert

Solskydd för kommunens verksamheter

Alla produkter vi använder håller hög kvalitet, är CE-märkta och kommer från välkända leverantörer. Våra montörer är dessutom diplomerade solskyddsinstallatörer som genomgått en mängd andra utbildningar inom allt från fästtekniker till arbete på hög höjd.

Med lång erfarenhet och ett brett produktsortiment kan vi leverera alla typer av solskydd, från barnsäkra persienner till markiser och solskydd över sandlådor. Vi tar ett helhetsansvar från projektering till installation och erbjuder även ramavtals-lösningar samt service och reparation.

  • Alla typer av solskydd

  • Helhetsansvar och ramavtal

  • Barnsäkra lösningar

Lämna över installationen till oss som kan

Våra montörer är diplomerade solskyddsinstallatörer som även har behörighet för mindre elinstallationer. De har dessutom genomgått en mängd olika utbildningar såsom fästtekniker, arbete på ställning, arbeta på hög höjd, heta arbeten och arbete på väg. Alla våra produkter är från välkända leverantörer, av hög kvalitet och CE-märkta.

VÅRA DIPLOMERADE INSTALLATÖRER

Begär offert eller boka ett besök

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.


Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.