Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer

Karriär

Vi har arbetat med skräddarsydda solskydd av hög kvalitet sedan 1982 och som anställd hos oss har man ett omväxlande, initiativrikt och socialt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att inspirera, ge professionell service och leverera marknadens bästa solskyddslösningar.

För att få till detta arbetar vi med några av de främsta varumärkena inom solskydd såsom Somfy, Brustor och Sandatex. Vi har ett väl sammansvetsat team med lång erfarenhet och många olika bakgrunder som tillsammans gör vårt företag starkt.

 

Lediga jobb

Många projekt kräver speciella anpassningar vilket ställer stora krav på vår kreativitet och förmåga att lösa problem för att hitta de absolut bästa lösningarna. Hos oss får du därför ett mycket varierande arbete med nya utmaningar varje dag.


Sök jobb hos oss

Fyll i formuläret nedan. Ange vilken av tjänsterna som du är intresserad av, ladda upp CV som PDF eller word-dokument och tryck på ”skicka”. Så återkommer vi med svar så snart som möjligt.


Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.