Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer


Screenmarkiser – Effektiva solskydd som bevarar utsikten

Screenamrkiser, även kända som vertikalmarkiser, erbjuder en modern och stilren lösning för att hantera solljus, insyn och olika väderförhållanden. En av de främsta fördelarna med dessa produkter är deras förmåga att blockera solljus effektivt utan att kompromissa med den vackra utsikten.

Till skillnad från traditionella markiser som skapar fullständig skugga, tillåter screenmarkisens innovativa design ett filtrerat ljusinsläpp som bibehåller klar sikt ut genom fönstret, utan att behöva använda strukturer som sticker ut från fasaden.

Med screenmarkiser får du ett stilrent solskydd som följer byggnadens linjer. Du kan njuta av dagsljuset och din utsikt samtidigt som du undviker starkt solljus och oönskad värme.

Anpassningsbara efter behov och önskemål

Tjörnbrons Hantverks screenmarkiser finns i ett brett utbud av färger och mönster, vilket gör det enkelt att anpassa dem efter din personliga stil och byggnadens design. Oavsett om du föredrar subtila färger som smälter in eller en stark accentfärg som sticker ut, kan du hitta en markis som passar dina estetiska krav.

Dessutom erbjuder vi screenmakiser med olika grader av transparens, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy hur mycket ljus du vill släppa in och hur mycket insyn du vill stänga ute. Våra alternativ ger dig möjlighet att begränsa solljus och insyn samtidigt som du bevarar utsikten.

Alla våra produkter tillverkas av material av hög kvalitet och med avancerade vävtekniker för att ge ett effektivt skydd mot solen utan att helt mörklägga rummet. Vill du uppleva våra screenmarkiser innan du köper dem är du varmt välkommen att besöka vårt showroom på Tjörn.

Vi på Tjörnbrons Hantverk hjälper dig genom hela processen så att du hittar en screenmarkis som går att få anpassad efter just dina behov och önskemål.

Varför välja screenmarkis?

Screenmarkiser är särskilt lämpliga för byggnader med stora fönster. I sådana byggnader, oavsett om det är en imponerande villa eller en kommersiell fastighet, kan traditionella markiser vara för dominerande.

Genom att diskret säkra solskyddet för hela byggnaden utan utskjutande detaljer på fasaden, kan screenmarkiser vara ett mer estetiskt tilltalande val. Dessutom behåller du utsikten och känslan av rymd i rummen utan att bländas av starkt solljus.

Eftersom screenmarkisen följer byggnadens linjer finns det också möjlighet att montera dessa på fönster med annan lutning än 90 grader. Detta gör screenmarkiser till en flexibel lösning som kombinerar estetik och funktion på ett utmärkt sätt.

Zipscreen för extra skydd

I vissa miljöer och byggnader kan det vara önskvärt med en markis som ger extra tätt skydd, exempelvis i blåsiga områden. I sådana fall kan det vara klokt att använda screenmarkiser i form av zipscreens.

Denna teknik innebär en specialdesignad kant på väven som ”zippas” fast i sidoguiderna, vilket skapar en tät och stabil markis som inte fladdrar i vinden. Detta system erbjuder inte bara ett överlägset skydd utan också en visuell renhet som kompletterar modern arkitektur.

Läs mer om våra zipscreens.

Snabb leverans och säker installation

På Tjörnbrons Hantverk erbjuder vi inte bara skräddarsydda solskyddslösningar av högsta kvalitet utan också snabb leverans och professionell installation. Våra erfarna montörer ser till att din screenmarkis installeras korrekt och säkert, vilket garanterar en smidig installation och långvarig användning.

begär offert nu

Begär offert eller ställ en fråga

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Rekommmenderade maxmått för screenmarkiser

Breddfrån 0.8 - 5 m
Kan serikopplasupp till 6 m

Kontakta oss för monteringsanvisningar för dessa produkter


Produktblad Screenmarkiser & Vertikalmarkiser

Fråga oss om screenmarkiser

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Begär offert eller ställ en fråga om screenmarkiser / vertikalmarkiser

Fyll i formuläret nedan och tryck på ”skicka” så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Fråga oss om Screenmarkis / Vertikalmarkis

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@www.tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.