Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer


Uterum för hem och trädgård

Uterummet är den perfekta lösningen för att förlänga sommaren och skapa ett extra utrymme i ditt hem där du kan njuta av naturen utan att påverkas av vädret. Hos Tjörnbrons Hantverk erbjuder vi ett brett utbud av special lösningar som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du är ute efter ett måttbeställt, ett inglasat eller ett fristående uterum, hjälper vi dig gärna att skapa din drömoas.

Bygg ditt uterum – Ett rum för alla årstider

Att bygga ett uterum är en investering som ger dig möjlighet att använda rummet året runt. Med våra högkvalitativa material och moderna konstruktioner kan du skapa ett utrymme som är både vackert och funktionellt. Uterummet ger dig en plats där du kan koppla av, umgås med vänner och familj, eller bara njuta av en stunds stillhet med utsikt över din trädgård.

Skräddarsytt för ditt hem

För att säkerställa att ditt uterummet passar perfekt med ditt hem och din trädgård erbjuder vi måttanpassning. Detta innebär att vi anpassar konstruktionen efter dina specifika mått och krav. Du kan välja bland olika glaspartier och tak, samt olika typer av härdat glas för att få den optimala isoleringen och hållbarheten.

Inglasat Uterum – Förläng Utomhussäsongen

Ett inglasat uterum är ett utmärkt sätt att njuta av trädgården även under de kallare månaderna. Med högkvalitativa glaspartier kan du skapa en ljus och behaglig miljö där du kan vistas året runt. Våra inglasade uterum har utmärkta u-värden, vilket innebär att de är välisolerade och energisnåla.

Fristående för flexibilitet och funktion

För dig som vill ha ett extra utrymme som inte är direkt anslutet till ditt hus är ett fristående uterum ett utmärkt alternativ. Dessa konstruktioner erbjuder flexibilitet och kan placeras var som helst i din trädgård, vilket ger dig möjlighet att skapa en avskild plats för avkoppling eller aktivitet.

Designa själv med många valmöjligheter

När du designar ditt uterum med Tjörnbrons Hantverk har du möjlighet att välja bland en mängd olika stilar, material och färger. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt design som passar ditt hem och din personliga smak. Med vårt breda utbud av alternativ kan du skapa ett uterum som är unikt och skräddarsytt för dig.

Uterum med glaspartier och tak – ljusa och luftiga miljöer

Valet av glaspartier och tak är avgörande för hur ditt uterum kommer att upplevas. Vi erbjuder flera olika typer av glas och takmaterial som kan anpassas för att uppnå den perfekta balansen mellan ljusinsläpp, isolering och estetik. Härdat glas är ett populärt val för dess styrka och säkerhet.

Bygg ditt uterum med Tjörnbrons Hantverk

När du väljer att bygga ditt uterum med oss kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet. Vi arbetar med de bästa materialen och den senaste tekniken för att säkerställa att ditt uterum är hållbart och vackert. Våra erfarna hantverkare hjälper dig gärna genom hela processen, från design till färdigställande.

Kan användas året runt

Ett välbyggt uterum kan användas året runt, oavsett väder. Genom att välja rätt material och design kan du skapa ett utrymme som är bekvämt både på sommaren och vintern. Våra uterum är utformade för att ge maximal komfort och funktionalitet, vilket gör att du kan njuta av ditt uterum oavsett årstid.

En investering i livskvalitet

Att köpa ett uterum är en investering i både din fastighet och din livskvalitet. Uterummet ger dig inte bara extra utrymme, utan också en plats där du kan koppla av och njuta av naturen på ett nytt sätt. Hos Tjörnbrons Hantverk kan du lita på att du får ett uterum som är byggt för att hålla och ge glädje i många år framöver.

Läs mer och boka ett hembesök idag!

För att lära dig mer om våra uterum och hur vi kan hjälpa dig att skapa ditt drömrum, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Vi erbjuder även kostnadsfria konsultationer där vi går igenom dina behov och hjälper dig att välja den bästa lösningen. Läs mer om våra produkter och tjänster, och ta det första steget mot att förverkliga ditt drömuterum idag.

Begär offert nu

Begär offert eller ställ en fråga

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Produktdata uterum

Ben2 ben, 4 ben eller enbart som tak
Mått och passformOändliga. Från fyrkantiga modeller till varianter med sneda hörndelar.
DukStandard markisväv eller kraftig vattentätt väv.

Kontakta oss för monteringsanvisningar för dessa produkter


Produktblad Pergolas & Uterum

Storleken, formen och vilka delar som ska vara öppningsbara bestämmer du. Vi anpassar också dörrar och fönster efter önskemål.

Fråga oss om uterum

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.