Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer

Restaurang & uteservering

Begär offert

Solskydd för er uteservering

Vi har en mängd olika lösningar för uteserveringar som skyddar i både starkt solsken och regn. Det kompletteras med fördel med smarta terassvärmare som förlänger säsongen och ger gästerna möjligheten att sitta ute sent in på natten.

Uppsättning och utrustning av kompletta uteserveringar har också blivit en allt större del av vår verksamhet. Med vår expertis skapar vi en trivsam utemiljö som även kan kompletteras med bland annat glasväggar.

  • Kompletta uteserveringar

  • Skydda gästerna mot sol, vind och regn

  • Förläng säsongen

Lämna över installationen till oss som kan

Våra montörer är diplomerade solskyddsinstallatörer som även har behörighet för mindre elinstallationer. De har dessutom genomgått en mängd olika utbildningar såsom fästtekniker, arbete på ställning, arbeta på hög höjd, heta arbeten och arbete på väg. Alla våra produkter är från välkända leverantörer, av hög kvalitet och CE-märkta.

VÅRA DIPLOMERADE INSTALLATÖRER

Så här tredubblade succébaren TaKeT sin omsättning

TaKeT är baren som har satt Göteborgs takåsar på världskartan och år efter år toppat internationella listor över världens bästa takbarer. För grundaren Daniel Meyn är det tydligt att inget av det hade varit möjligt – om det inte vore för markiserna från vårt systerbolag Björneröds Solskydd.

Läs mer

Begär offert eller boka ett besök

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.


Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.