Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer


Markiser av högsta kvalitet för alla behov

Välkommen till Tjörnbrons Hantverk, din pålitliga partner för solskyddslösningar! Vi är stolta över att erbjuda en mängd olika markiser som passar alla behov och önskemål. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa dig att hitta rätt typ av markis för ditt hem eller företag. Här får du en omfattande guide till markiser och vad vi kan erbjuda.

Varför välja markiser?

En markis ger inte bara ett effektivt solskydd, utan bidrar även till att förbättra utseendet på din byggnad. Genom att blockera direkt solljus kan markiser minska inomhustemperaturen, vilket leder till lägre energikostnader och en mer behaglig inomhusmiljö. Dessutom skyddar de dina möbler och golv från att blekas av solen.

Anpassade lösningar för dina behov

Hos Tjörnbrons Hantverk förstår vi att varje kund har unika behov och önskemål. Därför erbjuder vi många olika färger och mönster så att du ska kunna hitta en markis som passar just din stil. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning bland våra många olika alternativ.

Vanliga frågor

Vi vet att det kan uppstå många frågor när du funderar på att installera nya solskydd. Här är några vanliga frågor vi får:

  • Vilken typ av markis passar bäst för mitt hem?
  • Hur lång är livslängden på en markis?
  • Vilka färger och mönster finns tillgängliga?

För att få svar på dessa och andra frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att guida dig genom processen.

Boka Ett Kostnadsfritt Hembesök

För att göra det enklare för dig att hitta rätt markis, erbjuder vi möjligheten att boka ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket går vi igenom dina behov och önskemål, och hjälper dig att välja den bästa lösningen. Vi tar också mått och ger dig en offert på plats.

Oavsett om du vill skydda ditt hem från solen eller skapa en skuggig oas på din uteplats, har Tjörnbrons Hantverk en mängd olika lösningar för dig. Med vår långa erfarenhet och breda utbud av markiser kan vi säkerställa att du hittar den perfekta produkten för dina behov. Läs mer om våra produkter och tjänster på vår hemsida, eller kontakta oss direkt för att boka ditt kostnadsfria hembesök.

En terrassmarkis kan förvandla din uteplats såsom terrassen, verandan eller balkongen, till ett extra rum som ger behagligt skydd från sol och regn.

Översikt markis

En fönstermarkis ger en snygg inramning och överlägsen funktion för att sänka värmen inomhus och skydda mot blekning av möbler och inredning.

En screenmarkis är en utvändig vertikalmarkis avsedd för screenväv eller markisväv i akryl och med zip funktion är extremt vindtåliga.

Pergola översikt

Vi erbjuder pergolas och uterum som förlänger sommaren avsevärt. Finns både som fristående och mot vägg.

Översikt Vindskydd

Ett snyggt, funktionellt och flexibelt vindskydd, som samtidigt ger både skugga och insynsskydd.

Fasadpersiennen är avsedd för utomhusmontage där man önskar effektiv solavskärmning samtidigt som man får ett bra insynsskydd.

Vi erbjuder även solskyddslösningar för specialfönsterpartier med behov utöver det vanliga, allt ifrån klassiska korgmarkiser, fasta solskärmar för stora fasader till motordrivna takmarkiser och extra kraftig parasoller.

Motorisera och kontrollera dina markiser med vårt stora utbud av motortillval, automatiska styrningar  och det senaste inom smart-hem-tekniken. Eller förläng sensommarkvällarna med våra  terrassvärmare.

Fräscha upp dina markiser med våra exklusvia vävar från marknadens bästa leverantörer.

För en bekväm utomhusmiljö på din terrass, är våra terrassmarkiser det optimala valet. Med sin robusta konstruktion och stora täckningsyta ger de ett effektivt skydd mot både sol och regn.

Kassettmarkiser är det perfekta valet för dig som vill ha ett stilrent och hållbart solskydd. De skyddar duken när den är infälld, vilket förlänger livslängden och håller den fräsch längre.

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser är ett klassiskt alternativ för att skydda dina fönster och inomhusmiljö från direkt solljus. De hjälper till att hålla temperaturen nere och minskar bländning.

Screenmarkiser

Screenmarkiser är moderna och diskreta, och erbjuder ett effektivt skydd mot solens strålar utan att helt blockera utsikten. De är ett utmärkt val för dig som vill kombinera funktion och estetik.

Vertikalmarkiser

Vertikalmarkiser är idealiska för balkonger och uteplatser där du behöver ett flexibelt skydd mot sol och insyn. De kan justeras efter behov och ger ett stilrent utseende.

Zipscreen

Zipscreens är innovativa solskyddslösningar som ger ett maximalt skydd mot sol, vind och insekter. Med sin strama design och höga funktionalitet är de ett utmärkt val för alla typer av byggnader.

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.