Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer


Kassettmarkiser – Stilrent och hållbart solskydd

Kassettmarkiser är ett populärt val för dem som vill kombinera funktion och estetik i sitt solskydd. Hos Tjörnbrons Hantverk erbjuder vi en rad olika modeller som passar både privata hem och kommersiella byggnader. I denna text går vi igenom de viktigaste fördelarna med kassettmarkiser, vanliga frågor och hur de kan anpassas efter dina specifika behov.

Vad är kassettmarkiser?

Kassettmarkiser är markiser där duken och armarna skyddas av en kassett när de är infällda. Detta ger ett stilrent utseende och förlänger markisens livslängd genom att skydda den mot väder och vind. Den skyddande kassetten är en avgörande faktor för markisens hållbarhet, särskilt i områden med mycket regn och starkt solljus.

Fördelar med kassettmarkiser

En av de största fördelarna med kassettmarkiser är att duken och de rörliga delarna är skyddade mot regn, smuts och UV-strålar när markisen är infälld. Detta innebär att markisen håller sig fräsch och funktionell längre, vilket minskar behovet av underhåll och reparationer. Dessutom finns kassettmarkiser i många olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en som passar just din stil och ditt hem.

Vanliga frågor

Vi får många frågor från våra kunder, här är några av de vanligaste frågorna:

  1. Hur styr man kassettmarkiser? Dem kan styras manuellt med en vev eller automatiskt med en motor. Motoriserade markiser kan även kopplas till sensorer som automatiskt justerar markisen beroende på sol och vind.
  2. Hur lång livslängd har en kassettmarkis? Med rätt underhåll kan markisen hålla i många år. Den skyddande kassetten bidrar till att förlänga livslängden genom att skydda duken och mekaniken.
  3. Vilka färger och mönster finns tillgängliga? Våra kassettmarkiser finns i många olika färger och mönster, så du kan lätt hitta en design som passar din smak och ditt hem.

Helt anpassade efter dina behov

Hos Tjörnbrons Hantverk hjälper vi dig att anpassa kassettmarkiserna efter dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika modeller, storlekar och färger. För att säkerställa att du får den bästa lösningen erbjuder vi också kostnadsfria hembesök där vi mäter och ger råd om vilken typ av kassettmarkis som passar bäst för ditt hem.

Installationsprocessen

Installationen av kassettmarkiser är enkel och snabb, tack vare vår erfarna personal. Vi ser till att markiserna monteras korrekt och fungerar som de ska. Efter installationen visar vi dig hur du styr markiserna, oavsett om de är manuella eller motoriserade. Detta innebär att du ska få en fullständig genomgång av funktionerna och underhållet för att maximera livslängden på din nya kassettmarkis.

Sammanfattning

Kassettmarkiser är ett utmärkt val för dig som vill ha ett stilrent och hållbart solskydd. De erbjuder många fördelar, inklusive skydd mot regn och sol, lång livslängd och ett brett utbud av designalternativ. Hos Tjörnbrons Hantverk får du professionell hjälp med att välja och installera den bästa lösningen för ditt hem. Har du många frågor om våra markiser, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna att hitta rätt!

Vi har ett stort urval av produkter, för att lära dig mer så kan eller boka ett kostnadsfritt hembesök, besök vår hemsida eller ring oss idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina solskyddsbehov!

begär offert nu

Begär offert eller ställ en fråga

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Rekommenderade maxmått för Kassettmarkis

Maxbredd6 m
Armlängderfrån 1,50 till 3,50 m

Kontakta oss för monteringsanvisningar för dessa produkter


Produktblad kassettmarkiser

Fråga oss om kassettmarkiser

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.