Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer


Markiser och parasoller hos Tjörnbrons Hantverk

Välkommen till Tjörnbrons Hantverk, din pålitliga leverantör av solskyddslösningar. Med ett brett utbud av produkter och över 20 års erfarenhet, hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för ditt hem eller företag. Oavsett om du är intresserad av markiser eller behöver ett stort parasoll som skyddar mot solens UV-strålar, har vi alternativ som uppfyller alla dina krav.

Mångsidiga modeller och storlekar för alla miljöer

Vårt sortiment inkluderar produkter i flera olika modeller och storlekar, från mindre parasoller för balkongen till större varianter för uteserveringar. Oavsett storlek på din utomhusyta kan du hitta en modell som passar perfekt. Vi erbjuder även specialdesignade fyrkantiga parasoller som ger ett modernt och stilrent uttryck.

Skydd och design med olika färgval

Våra solskydd finns i olika färger, vilket gör det enkelt för dig att matcha dem med din övriga utemiljö. Välj mellan färger som passar perfekt till ditt utomhusmöblemang eller din företagsprofil. Våra produkter är inte bara funktionella – de förskönar även din miljö och skapar en inbjudande atmosfär för soliga dagar.

Kvalitet och hållbarhet

Tillverkade av olika material av högsta kvalitet, garanterar våra produkter långvarig hållbarhet och skydd. Vi ser till att varje parasoll är robust nog att hantera väderförändringar och skydda mot skadliga UV-strålar. Dessutom är våra produkter lätta att underhålla, vilket gör dem till ett praktiskt val för både privata hem och kommersiella miljöer.

Optimalt solskydd för alla behov

Att välja rätt typ av solskydd är avgörande för att maximera dess effektivitet och användarvänlighet. Oavsett om du behöver ett parasoll som ska kunna flyttas enkelt eller en fast installation, har våra experter kunskapen att vägleda dig genom köpprocessen. Vi hjälper dig att identifiera vilken typ av parasoll som passar bäst för dina specifika behov, oavsett om det är för skuggning eller som en del av din utemöblering.

Parasoller för bostäder och kommersiella utrymmen

För caféer och restauranger med större uteservering erbjuder vi parasoller som är särskilt anpassade för kommersiellt bruk. Våra stora parasoller skapar en inbjudande och skuggad miljö som gör att gäster kan njuta av utomhusvistelsen oavsett väder. När du ska köpa parasoll för din verksamhet, är det viktigt att välja rätt parasoll som matchar ditt café eller din restaurangs estetik och utrymmeskrav. Vårt urval av parasoller för café och restaurang finns i olika storlekar, vilket säkerställer att du hittar den perfekta lösningen för att maximera både stil och funktionalitet.

För hem och trädgård erbjuder vi en mängd olika lösningar som inte bara skyddar mot solen utan även förhöjer din utomhusdekor. Våra parasoller för hem och trädgård finns i olika storlekar och stilar, vilket gör det enkelt att hitta rätt parasoll som passar just dina behov. Oavsett om du söker ett mindre parasoll för en mysig balkong eller större modeller som kan täcka mer omfattande utomhusytor, garanterar vårt sortiment att du kan skapa den perfekta oasen för avkoppling och umgänge.

Skräddarsydd service och expertis

På Tjörnbrons Hantverk strävar vi efter att ge varje kund personlig service och rådgivning. Vi förstår att valet av parasoll kan vara komplext med tanke på de många olika alternativen som finns tillgängliga. Vårt team är här för att säkerställa att du får det rätta solskyddet, anpassat efter dina önskemål och praktiska krav.

Besök oss eller boka ett kostnadsfritt hembesök

Om du letar efter markiser eller parasoller, kom och besök Tjörnbrons Hantverk. Vi ser fram emot att hjälpa dig att utforska våra många alternativ och välja en lösning som inte bara möter dina funktionella behov utan också kompletterar din estetiska vision. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation eller för att få mer information om vårt sortiment. Vi är här för att göra dina utomhusområden bekvämare och mer stilfulla.

begär offert nu

Begär offert eller ställ en fråga

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar så snart som möjligt.

Fråga oss om parasoller

Ring, maila eller besök oss så berättar vi mer.

0303-832 32

info@tjornbronshantverk.se

Göteborgsvägen 24
444 30 STENUNGSUND

Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.