Förläng sommaren med ett solskydd anpassat för det svenska klimatet

Gör uteplatsen till en oas att längta till. Med rätt solskydd blir terrassen, verandan eller balkongen en mittpunkt i tillvaron. Välj bland markiser, screens och textilier i nästintill oändliga varianter för att göra din utomhusmiljö både personlig och inbjudande. Läs mer

Vår trestegsprocess

Genom åren har vi märkt att köpprocessen går så mycket smidigare, både för oss och för våra kunder, om man tar följande steg i rätt ordning. Därför rekommenderar vi varmt att ni börjar med att komma in till oss i butiken. Det finns många små frågetecken och missförstånd som kan redas ut och undvikas genom ett inledande besök hos oss. Därefter kan ni boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök där vi mäter, kontrollerar förutsättningar och kommer med en exakt offert. Efter dessa förutsättningar går installationen extra snabbt och smidigt!

Kom in och känn på våra produkter

1. Kom in och känn på våra produkter

Funderar du på att skaffa solskydd men är osäker på vilka alternativ som finns eller vad som passar dina behov? Då är du välkommen in till vår utställning för inspiration och rådgivning. Där kan du klämma och känna på de olika produkterna och se hur alla våra lösningar ser ut när de är monterade, både invändigt och utvändigt. Med bilder och ungefärliga bredd- och höjdmått kan du även få ett kostnadsförslag direkt i butiken. Vet du redan vad du vill ha? Kontakta oss då för ett kostnadsförslag.

Mätning och offert

2. Mätning och offert

Låter vårt kostnadsförslag rimligt eller är du i behov av rådgivning på plats? Kontakta oss gärna och boka ett kostnadsfritt hembesök. Där kan vi ge dig tips och råd om vad som passar ditt hem och dina behov bäst. Vi utför en mätning och lämnar därefter en exakt offert.

Montering på plats

3. Montering på plats

Vi erbjuder även montering av alla våra produkter. Vi kontrollerar alltid förutsättningar vid hembesöket för att solskyddet ska monteras så bra och snyggt som möjligt. Vi erbjuder även ROT-avdrag för montering av nya utomhusprodukter så som markiser och screens, samt RUT-avdrag för vissa inomhusprodukter.

Klicka här för att hitta till vår butik
Tjörnbrons Hantverk AB
  • 0303 – 832 32
  • info@tjornbronshantverk.se
  • Göteborgsvägen 24
    444 30 Stenungsund
Sociala medier
  • Facebook
Diplomerad installatör
Ordinarie öppettider
Mån-Tors10.00-18.00
Fre10.00-17.00
Lör-SönStängt

Avvikande öppettider

Delbetala privat med Svea Ekonomi och för företaget med Wasa Kredit.